Dos anys ferms per a l'andorrà més habitual de la presó

L'home va ser jutjat per robar una furgoneta

Uns interns van alertar dels plans per fugir de la presóFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L'autodenominatandorrà que ha estat més anys empresonat ha estat condemnat a dos anys de presó més per haver robat una furgoneta que havia llogat i al pagament de 6.035,46 euros a l'empresa perjudicada. Aquesta era precisament la pena que la fiscalia va demanar durant el judici i la finalment imposada.
Els fets van tenir lloc el 2016 i durant la vista orall’acusat va afirmar que en cap moment pretenia robar el cotxe i que només l’havia deixat com a penyora a un venedor de joies de Lleida a l’espera de poder-li pagar el deute contret, malgrat que en cap moment va avisar que el vehicle era de lloguer i que les condicions en què l’havia adquirit també eren atípiques. El processat donava un nom fals i llogava els cotxes amb el carnet de conduir d’una amiga i el passaport de qui llavors era la seva parella.

Durant la declaraciótambé va manifestarque en la majoria de judicis als quals ha estat citat com a processat ha acabat esdevenint culpable, però en aquesta ocasió “no és així i per això demano justícia, no necessito un Toledo quan tinc tres cotxes”. Així, va exposar que fa molts anys que està empresonat i “allà no s’hi aprèn res i m’agradaria ser lliure per recuperar la meva vida”.
tracking