Pandèmia mundial

Cinc positius nous d'El Cedre traslladats a l'hospital

El total de pacients al centre mèdic augmenta a 35, nou més que ahir

Transport d'usuaris ahir a El CedreFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El SAAS ha anunciat que avui s'han detectat cinc positius més de la Covid-19 entre els interns d'El Cedre, ja són 30 en total, i els afectats seran traslladats a l'hospital perquè ja no hi ha capacitat en l'àrea habilitada a la residència per a malalts de coronavirus. Els cinc padrins han estat sotmesos a la prova per detectar la malaltia perquè presentaven símptomes lleus i el ministre de Salut ha destacat que continuen els cribratges al centre perquè no es perdi cap cas que pugui estar en període d'incubació entre una prova i una altra.

Les noves deteccions d'infectats pel virus eleven a 25 el nombre de residents contagiats als quals s'han de sumar 5 sanitaris del centre en el global del brot generat la setmana passada pel positiu d'un treballador extern.

El titular de Salut ha recalcat que no hi ha problemes per acollir els afectats pel virus perquè a El Cedre s'ha assolit el límit de capacitat però a l'hospital hi ha molt espai disponible. I ha puntualitzat que no es contempla fer servir altres recursos externs com hotels "que es preveuen per si la situació és complexa" però que el sistema sanitari no té activades encara les fases del pla de contingència que contemplen habilitar àrees que ja estan preparades per atendre pacients de la Covid-19.

tracking