Pandèmia mundial

DA es planta per les crítiques de Font i demana registrar les reunions de Salut

DA es planta per les crítiques de Font i demana registrar les reunions de Salut

DA es planta per les crítiques de Font i demana registrar les reunions de SalutEDUARD COMELLAS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les acusacions del conseller del PS Jordi Font sobre la manca de comunicació i informació sobre la gestió de la crisi sanitària no han agradat gens a DA. Accepten que les crítiques formin part del joc polític, però en aquest cas consideren que no s’adiuen a la realitat perquè no estan fonamentades. En aquest sentit, el president del grup parlamentari de DA, Carles Enseñat, va recalcar que la comissió legislativa de Sanitat, la qual presideix Font, s’ha reunit cada mes de forma informal amb el titular de Salut, Joan Martínez Benazet, perquè els consellers generals tinguessin l’oportunitat d’exposar directament al ministre els neguits respecte a la situació de la Covid-19.

No obstant això, el dirigent demòcrata va sol·licitar ahir registrar amb una acta i un secretari aquestes reunions perquè adquireixin un caràcter formal “i no quedi cap dubte de la seva existència”. “Com que fins ara no hi havia un testimoni imparcial no hi havia un recull sobre el que s’havia parlat i sembla com si mai s’haguessin fet aquestes reunions”, va afirmar Enseñat amb relació a les paraules del parlamentari socialdemòcrata.

Paral·lelament, el president del grup parlamentari demòcrata va recordar que des que l’executiu ha adoptat noves mesures relatives a la Covid-19 s’han realitzat fins a tres compareixences telemàtiques amb el cap de Govern i Benazet, en les quals han participat els representants de la Sindicatura i els presidents del grups parlamentaris, de manera que hi han estat presents Pere López i Susanna Vela com a consellers socialdemòcrates. “Són ells els que els han de passar informació als consellers perquè puguin demanar qualsevol tema al ministre o al cap de Govern”, va comentar Enseñat, qui va referir-se al fet que en qualsevol cas si hi ha un problema és de comunicació interna al PS. Cal recordar que Font va afirmar que s’assabentava de les coses “igual que un ciutadà del carrer”.

tracking