Infraestructures

Les obres de l'edifici de batxillerat de la Margineda costaran 2 milions

El Govern ha adjudicat els treballs del mur de l'escola andorrana de segona ensenyança d'Encamp, que duraran quatre mesos

Redacció de les obres d'ampliació a la Margineda

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Govern ha aprovat avui l'adjudicació dels treballs d'ampliació del centre de batxillerat de la Margineda. les obres duraran onze mesos i costaran 2,158 milios d'euros. El projecte consisteix en la construcció d'un edifici annex de dues plantes i connexions amb l'immoble exitent. La primera planta acollirà set noves aules mentre que la superior quedarà diàfana per una possible utiltizació en un futur.

El Govern també ha adjudicat els treballs del mur de l'escola andorrana de segona ensenyança d'Encamp, que tindran una durada de quatre mesos. Les obres, que costaran 376.686 euros, serviran per reforçar els ancoratges existents amb bigues metàl·liques que s'adossaran sobre el parament del mur i s'instal·larà un sistema per drenar l'aigua que pugui acumular-se rere la paret. La infraestructura es va construir entre els 2006 i 2007 i actualment afecta al pati de la planta baixa i algunes aules adjacents, que es troben inhabilitats.

tracking