Acord

L'Unicef i el Col·legi de Psicòlegs signen un conveni de col·laboració

L'objectiu és promoure una bona salut mental dels infants i joves del Principat

La presidenta de l'Unicef Andorra, Laura Álvarez, i el del COPSIA, Òscar Fernàndez, en la signatura del conveniUnicef Andorra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Unicef Andorra i El Col·legi Oficial de Psicòlegs d'Andorra han signat aquest matí un acord de col·laboració per treballar conjuntament durant el 2020 i el 2021 per la salut mental dels infants i joves d'Andorra. Les dues enitats uniran forces i duran a terme diverses accions, com l'edició de vídeos de temàtica diversa (hàbits saludables, salut mental, educació emocional, addiccions,...), o xerrades i tallers impartits per especialistes de psicologia i educació ecomocional, quan el protocol sanitari ho permeti.

Aquestes sessions tenen l'objectiu de facilitar a la comunitat educativa coneixements i eines de gestió dels processos emocionals. A més, al final d'aquest curs 2020-2021 es preveu editar una guia didàctica amb el contingut de les activitats anteriors. Tant la presidenta de l'Unicef Andorra, Laura Álvarez, com el president del COPSIA, Òscar Fernàndez, s'han mostrat satisfets per la signatura del conveni que permetrà reforçar l'acció del comitè a Andorra i el compromís amb el benestar dels infants i joves del país.

tracking