Detingut un jove de 18 anys per agredir al germà

L'arrestat li va donar dos cops de puny al seu familiar i va ser acusat d'un presumpte delicte contra la integritat física i moral en l'àmbit domèstic

La policia deté un home per maltractar la parella durant una discussió conjugalFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La policia va haver de fer una actuació el passat dilluns al vespre en un domicili particular d'Andorra la Vella arran d'una discussió entre dos germans, que va derivar en una agressió d'un d'ells a l'altre amb dos cops de puny a la cara. Com a conseqüència, l'agressor, un jove de 18 anys, va ser arrestat acusat d'un presumpte delicte contra la integritat física i moral en l'àmbit domèstic.

Aquesta va ser una de les 13 detencions que va efectuar la policia la setmana passada, de les quals set van ser de persones que van conduir sota els efectes de l'alcohol o van donar positiu en la prova salivar de tòxics. Un resident de 25 anys va ser qui va donar una taxa més elevada, amb 2,47 grams per litre de sang després de cometre una infracció la matinada del dissabte al diumenge.

A més, dos homes residents de 23 i 32 anys van ser detinguts per un presumpte delicte contra la integritat física i moral en l'àmbit domèstic després que una discussió de parella derivés en una agressió mútua. També un home resident de 27 anys va ser detingut pel mateix motiu en agredir la seva parella arran d'una discussió. En el moment de la detenció, el jove va tenir una reacció desproporcionada envers els agents interventors amb amenaces i desobediència.

Les altres dues detencions efectuades la setmana passada són les de Waki Tcha-tokey pel presumpte assassinat a Vila de la matinada de diumenge a dilluns passat i l'home que assetjava dones a Santa Coloma i que va ser expulsat del país.

tracking