x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Encamp

Trasllat temporal de les oficines de la policia d'Encamp a l'antiga casa comuna

El comú ha realitzat durant l'estiu unes obres d'adequació i manteniment per millorar-ne l'accessibilitat i poder-hi ubicar temporalment les dependències
Mapa de la nova ubicació del servei de circulació i de la policia

Trasllat temporal de les oficines de la policia d'Encamp a l'antiga casa comuna

Mapa de la nova ubicació del servei de circulació i de la policia

Comú d'Encamp
Actualitzada 25/09/2020 a les 14:06
El comú d'Encamp traslladarà temporalment a partir del 28 de setembre les oficines del servei de circulació i de policia de la parròquia al segon i primer pis respectivament de l'antiga Casa comuna. El trasllat es farà del 28 de setembre al 5 d'octubre i serà aleshores quan tots dos serveis estaran oberts al públic en les noves dependències. Durant aquest període, els ciutadans que hagin de realitzar qualsevol tramitació administrativa relacionada amb el servei de circulació es poden dirigir a la casa comuna a la Plaça dels Arínsols en l'horari de 9 a 15 hores, per telèfon al 873 200 o a través del correu electrònic circulació.comu@encamp.ad.

Les oficines es troben, fins ara, a la parcel·la del Prat Gran, que cal retornar a la propietat arran de la finalització del contracte de lloguer. La ubicació a l'antiga casa comuna serà fins que es construeixi el nou edifici de serveis inclòs en el projecte del nou parc, a partir de l'any que ve. El comú ha realitzat durant l'estiu unes obres d'adequació i manteniment de l'antiga casa comuna per millorar-ne l'accessibilitat i poder-hi ubicar temporalment les oficines i dependències del servei de circulació i de policia. Les oficines de Sercensa que ja estaven ubicades en aquest edifici s'han traslladat a la cinquena planta.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts