Detingut un home per assetjar dones pel carrer des del vehicle

Detingut un home per assetjar dones pel carrer des del vehicle

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El comportament d’un home havia motivat una mobilització a les xarxes socials de dones que advertien que havien estat víctimes d’assetjament per part d’un individu que les increpava des del seu vehicle. El cos d’ordre va detenir ahir el presumpte autor dels fets atribuint-li un delicte de comportament sexual.

Aquesta setmana s’havia compartit una alerta com la que acompanya aquesta notícia, la d’una noia que assenyalava que havia estat víctima de l’assetjador a Andorra la Vella. Indicava que a la coneguda com a recta de Santa Coloma el conductor d’un vehicle tipus jeep s’atura per “parlar, assetjar, seguir”. L’autora de l’alerta apuntava detalls del vehicle (model i fins i tot la lletra de la matrícula) i també de qui el conduïa, un home amb el cabell i barba negres i d’entre 30 i 40 anys per tal que altres possibles víctimes el poguessin identificar. Ella, assenyalava, s’havia pogut desfer de l’assetjador perquè en aquell moment parlava amb la parella.

No ha transcendit si s’havien formalitzat denúncies al cos d’ordre per aquests fets. En tot cas, la policia li anava al darrere i ahir va controlar i detenir l’home que seria responsable de l’assetjament.

tracking