Pandèmia mundial

Límit de 10 persones per a reunions familiars i socials

El Govern estableix noves restriccions per l'expansió de l'epidèmia de la Covid-19

Turistes durant el pont de la Diada divendres fa una setmanaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El ministre de Salut ha anunciat que el Govern ha aprovat un decret que limita a partir de dilluns les reunions familiars i activitats socials a un màxim de 10 persones com a mesura per intentar frenar l'increment de casos de la Covid-19. La limitació per a les activitats lúdiques, culturals i esportives es manté en 50 persones i quan se superi aquesta xifra s'han de seguir els protocols específics que s'hagin validat per les autoritats sanitàries.

Joan Martínez Benazet ha informat avui que l'epidèmia avança al Principat amb 81 nous positius detectats en els dos últims dies i ha subratllat que és important reduir la interacció social i no sortir dels nuclis de convivents. I ha alertat que s'ha detectat "un nombre destacat de contagis lligats a reunions familiars i d'amics i també i en els gimnasos".

Martínez Benazet ha especificat que el decret fixa que "no es permetran aglomeracions de persones fora de qualsevol mena d'establiment o edifici i que a les terrasses dels locals no es pot estar dempeus". El titular de Salut ha insistit en la necessitat de respectar les normes de seguretat sanitària contra la infecció de guardar la distància entre persones, portar la mascareta, rentar-se les mans freqüentment i limitar les relacions socials.

tracking