mobilitat

Accés limitat a les Pardines i pàrquings tancats per l'Spartan

Accés limitat a les Pardines i pàrquings tancats per l'SpartanFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Encamp acollirà el cap de setmana la cursa d’obstacles Spartan Race, que comportarà restriccions de mobilitat i afectacions en els aparcaments públics. Els pàrquings d’Encamp (al costat del Prat Gran), del Prat de l’Areny i les zones verdes de La Palanqueta i les Feixes del Funicamp no estaran operatius fins al dia 9, ja que seran l’escenari de diferents proves, que enguany es traslladen al centre del poble. Sí que seran operatius els aparcaments del Prat de Sant Miquel, dels Arínsols, Terres Primeres, Complex esportiu i Funicamp, i s’ha habilitat una zona reservada als participants a l’antic Càmping Internacional. El comú també ha facilitat places alternatives als abonats dels pàrquings que romandran tancats durant uns dies fins que tornin a reobrir.

D’altra banda, a partir de divendres vinent a les dues del migdia i durant el cap de setmana tampoc es podrà aparcar a les Pardines i quedarà tallat l’accés al camí en direcció el llac d’Engolasters. També hi haurà restriccions en diferents camins dels voltants del llac, amb l’accés limitat als propietaris de les finques veïnes i als participants a la cursa per motius sanitaris, per evitar aglomeracions, encreuaments i minimitzar així el risc de contagi.

També romandrà tancat des de divendres fins diumenge el Prat Gran, que serà la zona d’acollida dels participants. La corporació encampadana va recordar que les zones infantils del parc del Prat del Notari, del Tirader i del Torrent estaran obertes i sense restriccions.

Quant a la circulació, quedarà tallat el carrer de la Molina divendres des de les 13 hores fins a les 16, dissabte de les 6. 45 a les 11 i un vial fins a les 19, i diumenge de les 7.45 a les 15 hores. No obstant això, la cursa provocarà talls intermitents de circulació a l’interior del poble, a les zones per on passi la cursa. Des del comú van destacar que l’organització ha fet un esforç per adaptar-se als protocols sanitaris.

tracking