Curs escolar

Educació demana a Escaldes espais per si cal desdoblar aules

Educació demana a Escaldes espais per si cal desdoblar aulesFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El ministeri d’Educació va demanar al comú d’Escaldes-Engordany quina disponibilitat té d’espais en cas que sigui necessari fer algun desdoblament d’aules de les escoles de la parròquia. Així ho van confirmar fonts properes al comú de la parròquia escaldenca. Aquesta demanda es va produir durant la reunió que van mantenir la setmana passada la ministra d’Educació i Ensenyament Superior, Ester Vilarrubla, amb la cònsol major d’Escaldes-Engordany, Rosa Gili, i la consellera d’infància del comú, Magda Mata. En la mateixa trobada, Vilarrubla va posar sobre la taula la necessitat que fessin falta espais en cas que hi hagués algun brot de Covid-19 en alguna de les escoles de la parròquia. La ministra va trobar la total predisposició per part del comú d’Escaldes, per tal de poder cobrir les necessitats en cas que hi fossin. Els paràmetres de la sol·licitud de la ministra eren de 10 espais, d'uns 30 metres quadrats cada un, per a fer front a les necessitats de desdoblament de l'Escola Francesa d'Escaldes, concretament.

D’altra banda, Andorra la Vella va rebre una petició per part de l’escola andorrana de la parròquia per fer ús tant del parc infantil de l'Avinguda d'Enclar (una hora al matí de dilluns a divendres), com del parc de la Serradora (en diferents moments del dia). En el mateix sentit, l’escola andorrana de Segona Ensenyança de Santa Coloma va demanar poder ocupar l'espai lúdic de l'Skate Park, així com el parc del Cedre de Santa Coloma (dues hores al dia, de dilluns a divendres). El comú va respondre favorablement a les peticions.

El comú d’Ordino també va rebre una petició similar per part de l’escola andorrana de la seva parròquia, i la corporació que lidera Josep Àngel Mortés va posar a la seva disposició el camp de petanca per a les hores del pati i en cas de mal temps, l’espai ACCO. Si calgués fer algun desdoblament el comú ofereix la Ludoescola ubicada a l’Estudi.

tracking