Estable dins la gravetat el motorista accidentat a la C-14

L’home de 60 anys va ser traslladat en un helicòpter medicalitzat al Parc Taulí de Sabadell

Ferit greument un motorista andorrà en un xoc a la C-14 al Pla de Sant TirsTWITTER

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El motorista andorrà que ahir va quedar ferit greument després de tenir un accident de circulació a la C-14 a l'alçada del Pla de Sant Tirs es troba estable dins la gravetat i es manté ingressat a l'hospital Parc Taulí de Sabadell. L'home, de 60 anys, va ser intervingut la nit de dilluns per reduir les fractures que tenia a una de les seves cames. També se li va realitzar un TAC per tal de descartar altres lesions.

L'accident es va produir ahir a la tarda a la C-14 a l’altura del Pla de Sant Tirs, al municipi de Ribera d’Urgellet. Els serveis d’emergències de la Generalitat de Catalunya van rebre l’avís del sinistre a dos quarts de sis de la tarda i el xoc es va produir al punt quilomètric 173,3. L’altre vehicle implicat va ser un turisme amb matrícula espanyola, amb qui el pilot andorrà va tenir una col·lisió lateral. El conductor espanyol va resultar il·lès davant del xoc.

El motorista andorrà va ser traslladat amb un helicòpter medicalitzat al Consorci Corporació Sanitària Parc Taulí de Sabadell en estat greu i caldrà veure com evoluciona en les pròximes hores, que podrien ser determinants.

Cues en ambdós sentits

Arran de l’accident, la calçada va quedar tallada en ambdós sentits, fet que va provocar que es formessin fins a tres quilòmetres de retenció de vehicles, tant en els carrils de pujada com en els de baixada, segons va informar el Servei Català de Trànsit a través de les xarxes socials.

No va ser fins passades les set de la tarda que no es va poder restablir la circulació en el punt de la C-14 on hi va haver l’accident. De seguida es va recuperar la fluïdesa a la circulació.

tracking