trànsit

Un conductor circula a França 7 quilòmetres contra direcció

Va ser a l’autoposta A63 i va ser interceptat pels agents de la gendarmeria

Un conductor circula a França 7 quilòmetres contra direccióARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un conductor andorrà va recórrer un total de 7 quilòmetres contra direcció a l'autopista A63, prop de la localitat del País Basc francès de Baiona. Els fets es van produir als vols de la una de la matinada, quan el vehicle amb matrícula andorrana va fer un gir en U davant d'una de les barreres del peatge. A partir d'aquí, el conductor va transitar durant un total de 7 quilòmetres fins que va ser interceptat per la gendarmeria francesa, segons va informar La República des Pyrénées.

Després que la policia francesa realitzés la seva actuació al vehicle, va procedir a aplicar les sancions corresponents a l'infractor. No obstant això, i més enllà de la multa, el conductor haurà de sotmetre's de nou a un examen mèdic, en què haurà de demostrar realment si disposa de les aptituds necessàries per poder estar al volant d'un vehicle, o per contra, si caldrà aplicar alguna sanció més important com podria ser la retirada del carnet de conduir a causa dels resultats de les proves cognitives.

Aquesta no va ser l'única situació en el fet que un vehicle va transitar contra direcció a l'autopista de Baiona, i és que a principis de tarda, un parell de motoristes dels quals no se'n va detallar la nacionalitat van anar durant poc més de 16 quilòmetres en el sentit contrari,i van ser multats un cop la gendarmeria els va interceptar. En cap dels dos successos no es van haver de lamentar cap tipus d'accident de circulació, més enllà de l'ensurt per als cotxes i motos que venien veure un vehicle i de l'actuació que van haver de fer els gendarmes per evitar que hi hagués conseqüències més greus.

tracking