política

El PS qüestiona els recursos per la violència de gènere

Salazar ha entrat una demanda per conèixer les dades dels casos degut a “l’augment preocupant”

El PS qüestiona els recursos per la violència de gènereFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La presidenta suplent del grup parlamentari socialdemòcrata, Judith Salazar, ha entrat una demanda d’informació al Consell General per “aprofundir amb dades oficials” respecte a “l’augment altament preocupant” dels casos de violència de gènere, sobretot des de l’inici de la pandèmia mundial per la Covid-19 i fruit del confinament.

Tanmateix, Salazar pregunta també pel nombre d’intervencions realitzades pel ministeri d’Afers Socials en relació amb els casos de violència de gènere des del 14 de març, és a dir des de l’inici de la pandèmia, fins ara, perquè el Govern doni resposta a la demanda d’informació, per mesos i amb la comparativa dels mateixos períodes des de l’any 2017. De la mateixa manera, la consellera pregunta pels recursos humans i materials, destinats pel ministeri d’Afers socials a atendre les víctimes de violència de gènere. Pel que fa als recursos humans, la presidenta suplent del grup socialdemòcrata demana el detall de les tasques assignades i la formació específica en atenció a les víctimes de violència de gènere o en igualtat.

També es pregunta pels recursos addicionals, ja siguin humans o materials, destinats a atendre les dones que ho han necessitat degut a l’augment dels casos d’aquest any 2020.

tracking