Detingut un jove de 20 anys per donar un cop de puny a un menor

L'agressió es va produir dissabte en una zona d'esbarjo d'Escaldes-Engordany i el noi va ser controlat posteriorment a la Massana

Despatx central de policia

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La policia va arrestar dissabte al vespre un jove de 20 anys com a presumpte autor d'un delicte contra la integritat física i moral. El noi va agredir un menor d'edat amb un cop de puny al rostre, fent-lo caure al terra, quan es trobaven en una zona d'esbarjo d'Escaldes-Engordany. Quan els agents van arribar al lloc dels fets, el jove ja no hi era, però se'l va controlar i arrestar posteriorment a la Massana després d'efectuar l'enquesta pertinent.

Per altra banda, el cos d'ordre va detenir la matinada del dijous al divendres un resident de 29 anys per conduir sota els efectes de l'alcohol amb una taxa de 2,95 grams per litre de sang. A més, l'home, que va ser arrestat en un control rutinari, tenia el permís de conduir suspés, per la qual cosa se'l va acusar d'un delicte contra l'administració de justícia. Amb tot, la situació es va complicar més quan la dona que l'acompanyava, una resident de 48 anys, va reaccionar de manera desproporcionada envers els agents interventors i va haver de ser detinguda també com a presumpta autora d'un delicte contra la funció pública en mostrar resistència greu als agents, a qui va injuriar també. La dona va ser acusada també d'un delicte contra l'honor.

Aquestes tres formen part de les onze detencions que la policia va efectuar durant la setmana passada, set de les quals per conduir sota els efectes de l'alcohol i sent el resident de 29 anys amb el permís suspès el que va donar una taxa més elevada. Tres d'aquestes detencions van involucrar accidents amb danys materials, el darrer d'ells ahir a les 10.30 h del matí, amb una dona de 48 anys que va donar una taxa de 1,47 g/l.

Una altra de les detencions que va efectuar la policia va ser la d'un turista de 47 anys com a presumpte autor d'un delicte de maltractament en l'àmbit domèstic. L'arrest es va produir ahir al migdia al Pas de la Casa després que la seva parella fos agredida un dia abans, amb empentes, bufetades, cops de puny i puntades de peu arran d'una discussió.

tracking