Detinguda una dona que llogava el pis de l'exparella

La policia va arrestar dimarts un home per amenaçar una dona amb una navalla i un revòlver simulat

PoliciaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La policia va detenir dilluns passat una dona no resident de 30 anys a l'interior del pis de l'exparella on havia accedit amb una doble clau ja que se'l tenia llogat a una altra dona sense coneixement del propietari, segons ha informat avui el cos de seguretat. Els agents van ser requerits a Canillo per una discussió pel lloguer d'un habitatge que va acabar amb l'agressió de l'arrendatària a la llogatera i el seu fill en un forcejament, segons el comunicat, on s'especifica que la policia va constatar que la detinguda estava llogant el pis sense el coneixement de l'exparella que va assegurar a la patrulla que li havia reclamat les claus del domicili en diverses ocasions i no se les havia entregat mai. La dona ha estat acusada d'un delicte contra la inviolabilitat del domicili, la integritat física i el patrimoni.

El cos de seguretat informa en el balanç setmanal de l'arrest d'un home resident de 30 anys per amenaçar una dona amb una navalla tipus papallona i amb un revòlver simulat en un hotel d'Escaldes. L'home va ser localitzat al carrer a Andorra la Vella després que la dona hagués avisat la policia perquè havia tingut problemes amb el detingut que havia provocat danys a la porta de la cambra de la denunciant amb una arma blanca a l'establiment on estaven allotjats els dos. La policia destaca que està prohibit el port de la navalla, amb una fulla de 10 centímetres, que se l'hi va trobar.

Els agents han detingut deu conductors durant l'última setmana per donar positiu per alcoholèmia. La taxa més elevada, 1,81, va ser la de la jove arrestada la matinada de diumenge després de patir un accident que va acabar amb el vehicle al riu de Montaup. I la segona més alta es va registrar en un control rutinari dijous de matinada a un conductor de 24 anys que va donar 1,68 grams per litre de sang.

tracking