Música

Actuacions musicals a la plaça de l'antica caserna de bombers

Andorra la Vella presenta set propostes per a un centenar d'espectadors

El cicle 'Ritmes, capital musical' creix amb un segon escenariComú ALV/Tony Lara

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El comú d'Andorra la Vella posa en marxa a partir de dijous set actuacions a la plaça de l'antiga caserna de bombers on es col·locaran cent cadires amb separació per complir amb les mesures de distància social. El cicle 'Ritmes, capital musical' es prorrogarà fins al 3 de setembre amb actuacions dijous i dimarts a les 19.30 hores d'estils variats que van des del tribut a Johnny Halliday, Bruce Springsteen i Madonna a grups d'havaneres, swing, bossa nova i música cubana.

El comú especifica que la intenció era fer el cicle musical a l'agost però que s'ha ajornat fins aquest dijous per "la incertesa de la situació sanitària" per la pandèmia de la Covid-19 que ha portat a més a eliminar l'escenari de la plaça de la Rotonda i a concentrar totes les actuacions a la plaça de l'antiga caserna, on hi ha un gran espai que permet separar les cadires. La primera proposta és la de Johnny Vegas, clònic del cantant francès Johnny Halliday i la segona seran havaneres.

El cicle preveia tres actuacions per a infants que s'han suprimit perquè són espectacles on es convida els nens a ballar i, per tant, hi podia haver interacció sense distància social. Les tres actuacions es faran a porta tancada tres dilluns des d'avui per als infants inscrits a les activitats d'estiu del comú.

tracking