Política

El PS dubta del nou reglament dels estudis oficials de música

El Partit Socialdemòcrata dubta del nou reglament dels estudis oficials de músicaCG / EDUARD COMELLAS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La consellera general del PS Susanna Vela va presentar una bateria de preguntes posant en dubte la utilitat del nou reglament d’ordenament dels estudis oficials de música. Concretament, les demandes de la consellera socialdemòcrata van enfocades cap a l’homologació internacional dels mateixos estudis i també va demanar si aquest reglament era un pas previ a la creació d’un conservatori nacional.

La presidenta del Partit Socialdemòcrata va posar en dubte la utilitat del text després d’haver-lo llegit i va afegir a les seves demandes si s’havia previst “fer el seguiment dels estudis a nivell d’inspecció del ministeri d’Educació”, si s’havia plantejat l’homologació internacional d’aquests estudis o si s’estava pensant “fer una escola artística nacional, és a dir, un conservatori superior”.

Una altra de les qüestions que es van voler abordar des de les files socialdemòcrates girava entorn de la capacitació dels docents, i Vela va demanar també sobre la seva acreditació. Finalment la consellera general del PS també va demanar per la situació en què quedaven les diferents escoles privades que hi ha al país i que imparteixen classes de música, i per si hi havia previst homologar les seves titulacions.

tracking