Localitzat l'home desaparegut durant el cap de setmana

Ell mateix va informar els agents que es trobava a Barcelona sa i estalvi i que el deixessin de buscar

Localitzat l'home desaparegut durant el cap de setmanaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’home que va desaparèixer durant el cap de setmana i que el cos de policia i els bombers cercaven de manera intensiva des de dilluns va avisar personalment que es troba a la província de Barcelona, que va marxar voluntàriament del Principat per temes personals i que es troba en bon estat de salut. D’aquesta manera, els serveis d’ordre van desactivar ahir a primera hora del matí els dispositius de recerca que s’havien posat en funcionament per trobar-lo, com són les patrulles i l’helicòpter del grup de rescat de muntanya (GRM) de bombers, amb tres efectius del cos.

Els agents van activar un dispositiu dilluns al matí després que diumenge un familiar de l’home, ara ja retrobat sa i estalvi, donés l’avís al despatx de l’edifici administratiu de l’Obac. Així, els efectius mobilitzats el van estar buscant pels indrets més freqüentats per la persona que aleshores es trobava en parador desconegut, com són les zones properes als recs de l’Obac i del Solà d’Andorra la Vella, així com per les set parròquies i per les zones muntanyoses i boscoses de tot el país per veure si trobaven alguna pista del desaparegut.

Tot i els esforços que hi van dedicar els membres dels cossos de seguretat i dels diferents equips de bombers que van participar per trobar l’home, finalment van informar que en caure el sol van haver d’aturar la recerca a causa de la falta de visibilitat que impedia que els mitjans aeris, com l’helicòpter que s’estava emprant, no poguessin continuar volant. Així, només van poder continuar treballant de manera activa per tal de trobar la persona desapareguda les diferents patrulles que estaven a peu del terreny.

tracking