Justícia

El Consell Superior convoca dues places de fiscal

Les sol·licituds es poden presentar fins al 7 de setembre

Cornella serà magistrada al Tribunal Superior i Bailén, a Corts

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Consell Superior de Justícia ha convocat dues places de fiscal adjunt per cobrir les vacants actuals que s'han produït pel nomenament de Carolina Bailen com a magistrada amb dedicació parcial del Tribunal de Corts i d'Alexandra Cornella amb la mateixa tipologia però per al Tribunal Superior, segons publica el BOPA. Les dues fiscals adjunts s'havien d'haver incorporat ja als nous càrrecs però el canvi de lloc a la judicatura va quedar aturat per la presentació d'un recurs al Tribunal Constitucional de la batlle Maria Àngels Moreno que s'havia presentat a les mateixes places.

Les sol·licituds per participar en l'edicte a la fiscalia es poden presentar fins el 7 de setembre i els aspirants hauran de superar una valoració psicotècnica, un concurs oposició i la formació complementària i especifica després des ser seleccionats si compleixen els requisits exigits per a les places convocades.

El CSJ té obert el procés per a la selecció de cinc nous batlles, dos amb places de reforç, amb les proves que se celebraran al setembre i per a les quals han estat admesos dotze aspirants que ja han superat la primera fase de l'edicte.

tracking