Salut detecta 12 nous positius, dels quals 10 són contactes d'altres casos

Entre els contagiats se n’han identificat dos sense cap tipus de relació amb els altres

Proves TMA al CAP de la SardanaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El ministeri de Salut va informar ahir que arran de les diferents proves que s’havien realitzat, un total de 12 persones havien donat positiu en Covid-19. En aquest sentit, cal destacar que d’aquests nous casos un total de 10 són contactes de persones que ja estaven contagiades en algun dels diferents rebrots que s’havien produït al país les darreres setmanes i que, seguint els diversos protocols establerts, es trobaven ja en aïllament. No obstant això, les altres dues corresponen a casos nous, que no tenen cap tipus de relació amb els diferents focus que s’han originat recentment i dels quals caldrà seguir la traçabilitat per tal de poder aïllar els corresponents contactes per tal d’evitar que puguin produir nous focus de contagi.

A l’altre costat de la balança, el ministeri de Salut també va comunicar que fins a 14 persones havien superat la malaltia i havien rebut ja l’alta. Amb aquesta diferència, el total de casos que es troben actius al Principat, ara com ara, es queda en 64, dos menys que en la darrera actualització de dades facilitada pel mateix executiu.

Tanmateix, cal destacar que entre totes aquestes persones que han estat encomanades en les darreres setmanes, no hi ha cap cas que registri gravetat per restar ingressat a la planta de malalts de Covid-19 que hi ha a l’hospital Nostra Senyora de Meritxell. Pel que fa al total de persones que han donat positiu per la Covid-19 a Andorra, d’ençà que va començar a registrar-se casos el mes de març passat, el total s’eleva fins a 937, tenint ja en compte els dotze positius que van ser notificats ahir.

Pel que fa a les persones que ja han superat el coronavirus SARS-CoV-2, sumen ja 821 després de les 14 altes que el ministeri de Salut va fer públiques ahir. Finalment, la xifra total de defuncions a causa de la pandèmia de la Covid-19 es manté en 52, després que es produís la darrera el 16 de juny passat.

tracking