Escaldes tanca les barbacoes per l'alt risc d'incendi

El cos de bombers alerta que el risc d'incendis al Principat s'ha agreujat per l'increment de les temperatures d'aquesta setmana

berenador EscaldesTwitter comú d'Escaldes

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El comú d'Escaldes-Engordany ha decidit tancar i precintar totes les barbacoes dels berenadors de les parròquies per l'alt risc d'incendi derivat de la sequera del terreny. El comú ha informat a través de les xarxes socials que seguirà la recomanació de Bombers i Protecció Civil i ha demanat a la ciutadania que respecti la mesura i que no faci foc.

El comú d'Ordino ha anunciat en la sessió de consell d'avui que els berenadors de la parròquia es tancaran demà pel risc que suposa fer-los servir davant l'augment de les temperatures.

El cos de bombers alerta que el risc d'incendis al Principat s'ha agreujat per l'increment de les temperatures d'aquesta setmana i precisen que el nivell de perill és “molt alt” al sud del país i alt a la resta del territori i fins a cotes de 1.500 metres. Els bombers van demanar a la població en un missatge publicat a les xarxes socials que s’extremi la precaució i que no deixi brossa a la muntanya, ja que poden acabar sent l'origen d'un foc.

Amb això, la capital va informar que s’han precintat tots els punts de barbacoa del berenador de la Comella i, per tant, en queda prohibit l'ús. Una decisió que se suma a la de Sant Julià, que ja va prendre la decisió dimarts de tancar les barbacoes de la parròquia per l'augment del risc d'incendis. A més, en el cas de Sant Julià, també s’ha prohibit l’encesa de focs i el llançament de coets pirotècnics.

L'alt risc d'incendi al Principat també obliga a tancar les barbacoes de la capital

tracking