turisme

Forfet d'estiu per accedir a Pal, Grandvalira i Naturlandia

Els visitants podran gaudir d’activitats als tres dominis per 49 euros

Forfet d'estiu per accedir a Pal, Grandvalira i NaturlandiaNATURLANDIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les societats gestores de Vallnord - Pal Arinsal, Grandvalira i Naturlandia han tancat un acord per crear un forfet d’estiu conjunt per accedir als tres dominis. L’Andorra 3 Parks és un abonament que té com a objectiu donar més visibilitat als parcs familiars de referència al país per gaudir de l’estiu a través de la unitat entre les estacions, promoure el destí Andorra i potenciar les activitats de lleure en família. El nou forfet serà vàlid a partir de l’1 d’agost fins al 13 de setembre del 2020 i oferirà la possibilitat de realitzar activitats als tres dominis.

D’aquesta manera, a Vallnord – Pal Arinsal el client tindrà un viatge de pujada i baixada al telecabina de la Massana i una entrada per una mànega amb kàrting. Per la seva banda, Naturlandia inclourà dues activitats: l’airtrekk amb una baixada per tirolina a la cota 1.600 i a la 2.000, l’accés al Parc d’Animals. Finalment, Grandvalira també oferirà un viatge de pujada i baixada al telecabina de Canillo amb accés al tobogan alpí Màgic Gliss.

Tanmateix, des d’EMAP, Ensisa i Camprabassa van informar que el forfet no consecutiu podrà adquirir-se en línia a través de les respectives pàgines web o a qualsevol de les taquilles de les tres estacions amb un preu de llançament de 49 euros per unitat. També van manifestar que durant l’estiu, els tres dominis ofereixen tota mena de serveis per al client destinats a gaudir de la natura a la muntanya d’una forma alternativa. I van posar en relleu que és la primera vegada que les tres entitats sumen esforços per oferir un producte conjunt al país durant l’estiu i esperen que l’acord tingui continuïtat.

tracking