Un camió queda atrapat i talla el trànsit a la carretera dels Cortals

El vehicle es va encallar en un revolt per culpa de les grans dimensions

Un camió queda atrapat i talla el trànsit a la carretera dels CortalsC. ENCAMP

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un camió de transport de mercaderies va quedar atrapat a la carretera dels Cortals ahir el matí, pels volts de les 11 hores. Això va obligar a tallar la via en els dos sentits de la marxa durant unes tres hores.

El camió, que circulava en sentit nord, havia quedat enganxat en el revolt del punt quilomètric número tres de la carretera per les seves dimensions, que li van impedir maniobrar, fet que va bloquejar la via i va provocar que cap més vehicle pogués transitar per la zona i només es tingués accés fins al bosc de les Llaus.

La dificultat de la maniobra per treure el vehicle de la via va provocar que la carretera estigués tallada fins a les dues de la tarda. Els agents de trànsit encampadans van haver de desviar la circulació pel camí del costat del llac d'Engolasters.

Els operaris comunals i els agents de circulació ajudats amb una màquina van moure el vehicle de gran tonatge per tornar-lo a la calçada, tot i que es van necessitat diverses maniobres,segons va informat el comú encampadà.

tracking