Salut

El SAAS prorroga el contracte amb Ambulàncies del Pirineu

L'ampliació és fa fins a la implantació del nou adjudicatari o fins al 31 de desembre

Ambulàncies del Pirineu ultima un nou conveni col·lectiuFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El SAAS ha prorrogat el contracte amb Ambulàncies del Pirineu que finalitzava el 31 d'agost, segons es publica al BOPA. L'ampliació de la prestació del servei es fa fins a la implantació del nou adjudicatari o fins al 31 de desembre del 2020 "renovable fins al màxim d’un any a partir de la data de la fi del termini legal del contracte objecte de pròrroga", es detalla en l'edicte corresponent a un acord del 23 de juliol passat.

La decisió de prorrogar el contracte de transport sanitari del 2014 s'adopta en el marc de la Llei del 18 d’abril de noves mesures excepcionals i urgents per la situació d’emergència sanitària causada per la pandèmia del SARS-CoV-2.

La pròrroga del contracte ha generat malestar entre el sector del transport sanitari perquè s'al·lega que les condicions fixades pel SAAS preveien una durada de la prestació del servei de quatre anys amb la possibilitat que hi hagués dues pròrrogues, d’un any cadascuna. El ministeri emmarca l'extensió del contracte en el marc específic de les mesures legals aprovades per la crisi generada per la pandèmia mundial que ha afectat els terminis que aplica l'administració.

tracking