Mobilitat

Restablerta la circulació a la carretera dels Cortals

La via ha quedat tallada en ambdós sentits de la marxa aquest matí per un camió de grans dimensions que havia quedat atrapat en un revolt

Camió CortalsTwitter comú d'Encamp

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un camió de transport de mercaderies ha quedat atrapat a la carretera dels Cortals aquest matí, pels volts de les 11 hores, i ha obligat a tallar la via en els dos sentits de la marxa, tot i que la via ja torna a estar reoberta. El camió, que circulava en sentit nord, havia quedat enganxat en el revolt del puntquilomètricnúmero 3 de la carretera per les seves dimensions, fet que ha provocat que cap vehiclepoguéstransitar per la zona i només es tinguésaccésfins al bosc de les Llaus.

La dificultat de la maniobra per treure el vehicle de la via haprovocat que la carretera estigués tallada fins a les dues de la tarda i els agents de circulació han derivat el trànsit pel camí del costat del llac d'Engolasters. Els operaris comunals i els urbans amb una màquina han ajudat a moure el vehicle de gran tonatge per tornar-lo fent maniobres a la calçada, segons ha informat el comú d'Encamp.

tracking