x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Pandèmia mundial

Registre obligatori dels viatgers d'Andorra per anar a Galícia

La Xunta inclou el Principat en la llista dels 136 territoris d'alta incide`ncia de la Covid-19
La Xunta de Galícia inclou Andorra entre els països amb incidència alta de la Covid-19

Registre obligatori dels viatgers d'Andorra per anar a Galícia

La Xunta de Galícia inclou Andorra entre els països amb incidència alta de la Covid-19

Actualitzada 28/07/2020 a les 12:07
Els viatgers que es desplacin a Galícia des d'Andorra a partir d'avui s'han d'inscriure en un registre fixat per la Xunta per a les persones procedents de 136 territoris que han estat catalogats com d'alta incidència de la Covid-19. La mesura s'aplica als viatgers que hagin passat un mínim de 14 dies en aquestes zones abans d'arribar a Galícia i la comunicació a les autoritats sanitàries s'ha de fer a la conselleria a través de Internet a l'adreça https://coronavirus.sergas.gal/viaxeiros o trucant al número de telèfon 881002001. I afectarà molts residents i andorrans d'origen gallec que cada estiu es desplacen a passar les vacances a diferents indrets de Galícia.

Els viatgers disposen d'un termini de 24 hores per comunicar les dades personals, un telèfon de contacte i el motiu de la visita a Galícia i la Xunta especifica que eliminarà la informació als 28 dies de l'arribada de la persona a territori gallec. 

La llista inclou cinc comunitats autònomes espanyoles, Aragó, Catalunya, Navarra, País Basc i la Rioja i països com Portugal, l'Argentina, Mèxic o Brasil, des d'on cada estiu arriben centenars de gallecs que viuen a l'estranger, a més d'altres llocs amb un elevat nombre de contagiats com Rusia, els Estats Units, Croàcia, Luxemburg o Mònaco. El criteri de la Xunta es revisarà cada dos setmanes i s'actualitzarà el llista de països amb alta incidència de coronavirus en funció de l'evolució de la infecció en cada zona.
 
Etiquetes
  • #7 sam
    (28/07/20 17:42)

    Donald Boix va dir..
    be Donald Boix em sembla que ens mirant a nosaltres per culpa d algu vei que no ha fet els deures i que encara arriva tard i mal.

    Respondre
  • #6 SAM
    (28/07/20 17:41)

    be al llistat aquest surt monaco???? frança no??? comunitats com arago
    catalunya navarra la rioja , i que raro murcia no , madrid no, comunitats governades pel PP.....
    a mi no m importa donar les meves dades no tinc res a amagar i prefeireixo que ho facin aixi , millor que com ho ha fet el Govern Torra and cia...

    Respondre
  • #5 TRAMVIA BLAU
    (28/07/20 16:56)

    Doncs no hi aneu a Galicia.

    Respondre
  • #4 P3.
    (28/07/20 15:12)

    Residents i Andorrans d'origen Gallec, aquest any millor cadeu-vos aquí a casa, que tal com està el pati d'infectats i vist com els polítics Espanyols improvisent amb el covid igual us enganxa un confinament a la terra dels vostres avant passats i no podeu tornar fins a l'atardor. Ja tindreu temps de anari més endavant companys.

    Respondre
  • #3 P3.
    (28/07/20 15:05)

    Spain is diferent, ens queixem dels nostres polítics, però si es que estem a la glòria vist la colla de paranormals que dirigeixen la península Ibèrica, sols heu de llegir o escoltar les notícies d'allà, és contradeixent constantment i es tiren els plats pel cap entre províncies, regions, govern central, autonomies, estem apanyats i nosaltres a rebre com sempre, que deu ens agafi confessats .

    Respondre
  • #2 Joan
    (28/07/20 15:03)

  • #1 Donald Boix
    (28/07/20 14:19)

    De qué ha servit fer test a tota la població per tal de ser "covid free"... Doncs aixó. Continueu mirant cap al sud enlloc de cap al nord.

    Respondre
7
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts