MOBILITAT

Un jove resident de 27 anys mor en un accident de trànsit a Portugal

El noi era l’acompanyant i el cotxe va caure al riu perquè el conductor es va distreure

Un jove resident de 27 anys mor en un accident de trànsit a Portugal

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un vehicle amb dos ocupants es va precipitar el passat dissabte a la nit a un riu a Soajo, situat a Arcos de Valdevez (Portugal), i una de les víctimes de l’accident va morir després que el cotxe es precipités des d’una alçada d’uns quatre metres. Es tracta d’un jove de 27 anys que havia nascut a Andorra i que s'havia instal·lat al país d’origen dels seus pares -que actualment resideixen a la parròquia de Sant Julià de Lòria- per motius d'estudis.

Amb la víctima, un home de 50 anys va patir ferides lleus arran de l’accident: unes rascades a la cara. Es tracta del conductor, que va poder ser rescatat de l'aigua, ja que el cotxe va quedar totalment submergit dins d'una bassa.

Segons el comandant del cos de bombers d'Arcos de Valdevez, Filipe Guimarães, l'accident es va produir cap a les 19.50 hores, a Costa Velha. Segons informa la premsa portuguesa, es tracta d'“un accident de cotxe, seguit d'una caiguda des d'una alçada d'uns quatre metres cap a un riu”. I l’origen de l’accident es deuria al fet que el conductor es va distreure mentre conduïa el vehicle.

D’altra banda, des del Comandament d'Operacions del Relleu de Districte (CDOS) de Viana do Castelo es va especificar que 19 operaris del Ponte da Barca, VMER de l'Alto Minho -servei d’emergències i reanimació-, SIV (Suport Immediat de Vida) d'Arcos de Valdevez i GNR (Guarda Nacional Republicana) van proporcionar assistència pel rescat de les dues víctimes i per extreure el vehicle de la bassa on havia caigut.

La primera alerta va indicar que hi podria haver quatre persones dins del vehicle, però això va ser incorrecte.

tracking