Detingut per donar tres identitats amb mil paquets de tabac a Incles

La policia ha controlat 16 persones per alcoholèmia positiva en l'última setmana

PoliciaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La policia ha informat de la detenció d'un home no resident de 47 anys que va ser controlat a Incles, en espai de franja duanera, dimarts passat amb 1.090 paquests de tabac valorats en 3.793 euros a l'interior del vehicle en el qual hi havia dues persones més. La detecció del cotxe la van fer els agents duaners que van posar a disposició dels efectius del cos de seguretat els tres homes i el propietari del vehicle va presentar un documentd’identitat francès però els policies van comprovar les empremtes dactilars i van verificar que l'home havia estat controlat indocumentat dues vegades amb anterioritat el 2019, i en cada ocasió havia donat una identitat diferent. Per la quantitat de tabac que transportava se li ha obert un expedient per una infracció administrativa i l'arrest es va produir per un delicte contra el tràfic jurídic.

El cos de policia ha fet públic el balanç de detencions de l'última setmana que inclou 16 actuacions per alcoholèmies positives. La taxa més alta que van detectar els agents va ser 2,62 grams per litre de sang, que va donar un resident de 75 anys en un control dissabte passat poc abans de les deu de la nit.El segon positiu més elevat és el d'un resident de 37 anys que en un control rutinari dilluns passat va donar 1,92 de taxa a les 8.42 hores del matí.

Enfrontament amb una patrulla

La policia ha fet pública també l'arrest d'un home de 35 anys a Sant Julià en ser avisada una patrulla per la discussió que estava mantenint amb la mare. Els fets van succeir dijous passat a un bar poc després de les quatre de la tarda quan els agents van demanar a l'home i aquest es va enfrontar amb ells pel qual va ser detingut per un delicte "d’amenaces i injúries a funcionaris de policia en l'exercici de llurs funcions" i a més se li van trobar 10 grams de marihuana.

tracking