La policia intervé a una festa a una borda a Canillo

La propietat assegura que es van respectar les mesures sanitàries de distanciament i protecció amb mascareta

Cartell de la festa que es va celebrar ahir

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La policia va intervenir ahir a la tarda en una festa que s'estava celebrant a laBorda del Pi, a Canillo, convocada per una marca de gintònics, en ser alertats els agents que hi havia una concentració de persones que podria estar vulnerant les restriccions per les mesures sanitàries de la Covid-19.La propietària de l'establiment, Eva Palmitjavila, ha explicat al Diari que l'esdeveniment era per presentar la beguda de temporada de l'empresa francesa Gin Juillet i que s'esperava un aforament màxim de cinquanta persones, tot i que finalment es va superar aquesta xifra d'assistents.

Eva Palmitjavila ha indicat que en cap cas es va permetre l'accés a l'interior de la borda, ja que l'acte era a l'aire lliure, i que en tot moment es van respectar les normes de distanciament i seguretat. "Si hi havia alguna persona que no feia ús de la mascareta nosaltres els hi oferiem gratuïtament una com a mètode de prevenció" ha destacat la propietaria. Tot i això, malgrat el compliment dels responsables del Pi, no va ser suficient perquè la policia hagués de traslladar-se fins a la zona per veure quina era la situació. Els agents, però, "van actuar amb professionalitat i només han deixat constància dels fets. No m'han dit que m'enfronti a cap sanció econòmica" ha assegurat Palmitjavila, que a més, ha afegit que "vaig ser jo mateixa qui va dissoldre l'esdeveniment quan vaig veure que es descontrolava".

La responsable de la borda ha explicat que tenien altres actes d'aquests tipus prevists durant l'estiu però que ara mateix es plantegen cancel·lar-los.

tracking