Política

SDP critica que Govern no cancel·li l'Andorra Mountain Music

Donsion recorda que els comuns no poden fer balls de nit per les festes majors però hi ha previstos sis concerts amb un aforament de 4.000 persones

Elisabet Zoppetti, Josep Lluís Donsion i Laia Moliner, en roda de premsa d'SDP d'aquesta tarda SDPM. P.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Progressistes-SDP ha criticat aquesta tarda en roda de premsa que el Govern mantingui en peu l'Andorra Mountain Music. Josep Lluís Donsion ha recordat els comuns no poden dur a terme concerts i balls de nit però que "sí que es poden fer sis concerts amb un aformanet de 4.000 persones". Considera que el festival s'ha de cancel·lar i que els 800.000 euros qe té de cost s'haurien de destinar a altres ajudes i partes, com en la borsa del servei d'coupació.

SDP també ha mostrat la seva disconformitat pel que fa a la no publicació de les dades d'ocupació del mes de juny. En aquest sentit, Laia Moliner ha al·legat que un possible motiu pot anar relacionat amb un increment de les persones registrades i que "el Govern vol allargar l'agonia i l'espera fins al moment que consideri oportú". A més, Elisabet Zopetti ha informat la preocupació per part d'alguns comuns que tenen interès en contractar a persones del servei d'ocupació però que, per contra, el Govern no els està facilitant "que puguin agafar a persones directament de caràcter eventual o interí i que hagi de continuar sent per edicte". "Demanem que el Govern faciliti l'accés de les corporacions per poder contractar gent ni que sigui durant sis mesos. D'aquesta manera la dada de registrats anira minvant", ha destacat Moliner.

tracking