Esdeveniments

Escaldes proposa concerts asseguts i fi de festa a les 22

El comú prohibeix ballar i menjar al carrer per a la festa major

Escaldes proposa concerts asseguts i fi de festa a les 22Comu Escaldes-Engordany

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El comú d'Escaldes-Engordany ha presentat aquest matí els actes de la festa major i enguany aposten per concerts a l'aire lliure que acabaran a les 22 hores i tindran un aforament màxim de 250 persones, sempre assegudes a la cadira, amb mascareta i sense ballar. De fet, en cas que no es respectin les normes, els treballadors "convidaran a marxar" l'assistent. En el cas de les Havaneres, es preveu un aforament de 100 persones que es reduiria fins a la cinquantena en cas que plogui i s'hagi de traslladar a la sala d'actes de la parròquia.

En el marc de la celebració, s'instal·laran firetes per als infants que es desinfectaran cada vegada que hi pugin però no hi haurà atraccions per a adults. També es faran mercats de pagès però en cap cas hi haurà degustació d'aliments per evitar que la gent es retiri la mascareta. Així doncs, les barres i els foodtrucks no hi seran presents.

Paral·lelament a la festa major, el comú farà una promoció gratuïta dels bars i restaurants de la parròquia que facin un "menú de festa major" per tal de donar visibilitat als restauradors de la parròquia. I, amb la intenció de dinamitzar la part alta de la parròquia, a la plaça Santa Anna es promourà la iniciativa 'A contracorrent' que proposa una iniciativa de micròfon obert per a tothom qui vulgui compartir amb el públic la seva música. Aquest espai gratuït s'haurà de reservar des de la web del comú i tindrà continuïtat mentre que faci bon temps.

tracking