Turisme

L'ocupació hotelera del cap de setmana frega el 60% tot i els rebrots

La variació ha sigut menor a les setmanes anteriors, amb cancel·lacions d'última hora, però les dades han estat positives

La Unió Hotelera preveu una baixada de l'ocupació de fins al 10% al juliolFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'ocupació hotelera a Andorra del cap de setmana passat va ser del 59,98%, superant la setmana anterior en un 3,38%, i la previsió que s'havien fixat des de la Unió Hotelera d'Andorra en un 1,96%. Els rebrots al país i a les regions veïnes no han afectat significativament de moment en les dades turístiques, tot i que des de l'UHA han constatat una variació menor a la de les setmanes anteriors, en què hi havia un creixement d'entre el 4% i el 5%. A més, hi va haver algunes cancel·lacions d'última hora que també van afectar a aquest augment. "Creiem que les noticies dels rebrots i les recomanacions fetes a l’àrea metropolitana i altres municipis catalans poden haver influït una mica", han comentat des de l'UHA.

La parròquia on es va veure una ocupació major respecte a la seva capacitat va ser Encamp, amb un 75,50%, seguida de la capital (72%) i la Massana (70%), mentre Sant Julià va ser novament la que va registrar un ocupació menor, amb un 35,50%.

tracking