Societat

Diada Andorrana reduïda i una part virtual en 'streaming'

Diada Andorrana reduïda i una part virtual en ‘streaming’

Diada Andorrana reduïda i una part virtual en 'streaming'SAC

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La 33a Diada Andorrana a la 52a Universitat Catalana d’Estiu (UCE) se celebrarà el pròxim 22 d’agost a Prada de Conflent i tractarà la temàtica d’Andorra i la multiculturalitat. Així ho va confirmar Àngels Mach, presidenta de la Societat Andorrana de Ciències (SAC). “Aquest any tornem a realitzar-la en dissabte perquè ens coincideix amb l’organització de la UCE, ja que aquesta edició se celebra de diumenge a diumenge (del 16 al 23 d’agost) i disposem d’un dissabte sencer per a nosaltres”, va indicar la presidenta. I va posar en relleu que el tema central de la Diada, “la multiculturalitat, és una temàtica molt candent avui en dia i és necessari tractar-la i debatre-la”.

En aquest sentit, Mach va manifestar que a diferència de l’any passat i tenint en compte la crisi sanitària provocada per la pandèmia del coronavirus que ha patit el país, “en aquesta edició de la Diada Andorrana es realitzaran menys ponències de les que hi havia previstes d’un inici i es duran a terme de forma presencial i una part virtual en streaming, ja que hem de preservar i mantenir les mesures de protecció i higiene decretades pel Govern per evitar possibles contagis entre els ponents i els espectadors”.

Així doncs, la presidenta del SAC també va informar que arran del virus la UCE ha reduït el nombre de places disponibles per als alumnes. “En una edició normal la universitat compta amb aproximadament unes 600 vacants disponibles, però aquest any s’han vist disminuïdes a 150 per la Covid-19, motiu pel qual a la Diada també hi haurà menys participació”, va explicar Mach.

tracking