turisme

El rebrot no redueix l'ocupació hotelera del cap de setmana

La Unió Hotelera preveu un mitjana d'ocupació del 58%, una xifra lleugerament superior en comparació a l'11 i 12 de juliol

La Unió Hotelera preveu una baixada de l'ocupació de fins al 10% al juliolFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Unió Hotelera d'Andorra preveu que aquest cap de setmana del 18 i 19 de juliol l'ocupació sigui lleugerament superior a la del passat. Concretament, la previsió és que la mitjana entre els dos dies sigui del 58,02%, amb un 61,81% de demà a diumenge i un 54% d'avui per demà. Malgrat el rebrot al país i en múltiples regions properes a Andorra, no s'ha notat l'efecte quant a les reserves. En aquest sentit, des de l'UHA han assenyalat que "esperem que les dades definitives de dilluns es corresponguin i puguem afirmar que de moment aquests rebrots no ens han afectat". Amb tot, han afegit que "en fem el seguiment perquè és evident que si els rebrots van a mes en algun moment ho notarem".

De cara a aquest cap de setmana, la parròquia on es preveu una major ocupació en relació a la seva capacitat màxima és Encamp, amb un 71,83%, seguida d'Andorra la Vella, amb un 67,22%, mentre Sant Julià de Lòria serà la més baixa amb un 33,63%.

tracking