Pandèmia mundial

Gallardo nega que Toti Garcia tingui un despatx al ministeri

El ministre diu que la seva presència es limita a “reunions programades”

Gallardo nega que Toti Garcia tingui un despatx al ministeriFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El ministre de Presidència, Economia i Empresa, Jordi Gallardo, va assegurar ahir que el propietari d’A2 Security, Toti Garcia, no disposa de cap “espai físic” al ministeri i que la seva presència a l’administració només es limita “a reunions programades” amb el titular de la cartera. Aquesta és la resposta de Gallardo a la pregunta escrita que va formular el PS amb relació a la contractació de serveis d’A2 Security, l’empresa que assessora el Govern en matèria d’inversió estrangera.

Així mateix, Gallardo va afirmar que Garcia “no exerceix cap tipus de comandament o funció en relació amb el personal dels corresponents departaments, ja que no forma part de l’estructura organitzativa del ministeri”. Per aquest motiu, el ministre va reiterar una vegada més que la forma d’adjudicació dels serveis ha estat via “una contractació directa de caràcter sensible” per valor de 21.250 euros. A més, Gallardo va recordar que la durada del contracte pren efecte el 5 de juny del 2020 i finalitza el 31 de desembre del 2020.

En aquest sentit, el ministre va subratllar que el contracte està basat “en la representació, captació d’inversió i d’inversors”, perquè puguin venir al país “a partir de la cartera de clients que té aquesta empresa i els nous clients que pugui incorporar a la seva cartera de clients”.

Cal recordar que el PS va trametre dimarts una nova demanda d’informació sobre aquesta qüestió tenint en compte les “incongruències” relacionades amb la modalitat del contracte, ja que, segons els socialdemòcrates, aquesta “no existeix a la Llei de contractació pública”.

tracking