x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Successos

Un empresari vinculat a Andorra mor en l'accident d'helicòpter a l'Alt Urgell

Haritz Galarraga ha estat una de les víctimes en la col·lisió que ha tingut lloc al migdia a prop del paratge de Sant Marc, a Fórnols
Dues persones moren en un accident d'helicòpter

Dues persones moren en un accident d'helicòpter

El giny s'ha estavellat a Fórnols, l'Alt Urgell

L'helicòpter sinistrat aquest matí

Dues víctimes mortals en un accident d'helicòpter a l'Alt Urgell

L'helicòpter sinistrat aquest matí

Mossos
Un helicòpter en una imatge d'arxiu

Helicòpter

Un helicòpter en una imatge d'arxiu

Actualitzada 06/07/2020 a les 20:58
Dues persones han perdut la vida aquest migdia en un accident d'helicòpter al terme municipal de La Vansa i Fórnols, a l'Alt Urgell, prop del paratge de Sant Marc. Protecció Civil de la Generalitat de Catalunya ha activitat el pla especial per a emergències aeronàutiques quan prop de les 12 h un testimoni ha alertat al telèfon d’emergències 112 de què havia vist estavellar-se un helicòpter i que es trobava en flames. Una vegada desplaçats als llocs dels fets, els cossos d’emergències han confirmat la mort dels dos ocupants de la nau, propietària de l'empresa Helitrans Pyrinees, que es trobaven a la zona realitzant tasques de manteniment de línies elèctriques. Una de les víctimes és Haritz Galarraga, pilot i empresari amb contacte amb Andorra, mentre el segon mort és el vilafranquí Jordi Figueras, de només 30 anys. Helitrans Pyrinees ha lamentat la mort dels seus dos treballadors a les xarxes socials i ha agraït les mostres de suport rebudes per la pèrdua. "Tots els que els coneixíem sabem el terrible buit i dolor que la seva pèrdua ens provoca", han escrit a les xarxes. 
En el pla d'emergències hi han participat un helicòpter medicalitzat i una unitat terrestre del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), així com tres mitjans aeris dels Bombers de la Generalitat (un helicòpter bombarder i dos helicòpters de rescat del Grup d’Actuacions Especials (GRAE) de les bases de la Seu d’Urgell i Cerdanyola). Els efectius dels GRAE han estat els primers en arribar al lloc de l’accident i han actuat amb extintors sobre les restes de l’accident per evitar que l’incendi causat per la caiguda de l’aeronau afectés la massa forestal.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts