La policia intervé en una baralla en un bus per l'ús de la mascareta

Els fets van passar en un autobús i un dels implicats en va trencar un vidre

La policia intervé en una baralla en un bus per l'ús de la mascaretaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La policia va intervenir ahir al matí en un autobús que estava fent el trajecte des del Pas de la Casa fins a la capital a causa d’una baralla per l’ús de la mascareta. Els agents van explicar al Diari que hi va haver implicades fins a tres persones, tot i que no es va procedir a la detenció de cap.

Els fets van produir-se quan un dels usuaris va pujar al vehicle i es va treure la protecció. Amb això, una altra persona, que es disposava anar a l’hospital Nostra Senyora de Meritxell amb el transport públic, va iniciar una discussió, “de males maneres”, segons van manifestar els agents, i on s’hi hauria afegit un tercer individu. El conductor va aturar el vehicle davant la situació i la persona que havia d’anar al centre hospitalari, en baixar de l’autobús, va llançar una pedra provocant que el vidre de la porta es trenqués, segons va indicar el responsable de Coopalsa, Gabriel Dallerès. D’aquesta manera, els agents, després que el conductor avisés de l’altercat, van intervenir i van acompanyar l’home fins a l’hospital, on finalment va ser ingressat a la quarta planta, a la unitat de salut mental, ja que “presentava cert desequi­libri”.

El responsable de Coopalsa va explicar que s’ha procedit a fer una valoració dels danys per part de la companyia, ja que el vehicle “haurà d’estar immobilitzat mentre no estigui arreglada la porta”, i que això es podria allargar durant una o dues setmanes. A més, va indicar que s’està elaborant un pressupost de quant valen les peces de recanvi, provinents d’Alemanya. La companyia ja ha fet la corresponent denúncia contra el responsable dels fets per danys i perjudicis.

tracking