Lleure

La Massana inicia dilluns les activitats d'estiu

El comú finalitzarà aquest cap de setmana les propostes gratuïtes que ha fet durant el juny

activitats estiu la MassanaComú de la Massana

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El comú de la Massana enceta dilluns les activitats d'estiu.Cadadia s'oferirà una proposta diferent, des de rutes d'alta muntanya per assolir els principals cims, sortides o banys de salut i activitats com excursions guiades a cavall pel Parc Natural delComapedrosa. L'oferta continua en la mateixa línia de donar suport als guies de muntanya i monitors d'activitats de la parròquia i, al mateix temps, d'oferir propostes de qualitat tants als turistes com al públic local.

Les rutes interpretatives i ambBTTtenen un preu de 15 euros(8 euros per a joves d'entre 8 i 15 anys, les ascensions als pics 28 euros, les rutes amb visites als productors locals 20 euros (10 euros de 8 a 15 anys), els banys de salut 10 euros (5 euros de 6 a 15 anys) i el ioga a l'aire lliure té un preu de 5 euros.

El comú també finalitzarà aquest cap de setmana les sis activitats gratuïtes que ha ofert durant el juny. Les propostes han tingut com a escenari la muntanya i els camins de la parròquia, amb excursions per assolir els cims més emblemàtics fins a meditació i ioga enmig d'un prat o rutes en bicicleta de muntanya.

tracking