telecomunicacions

Andorra Telecom duplica les dades mòbils

Les tarifes, menys l’XXS, obtindran automàticament aquest benefici a partir de l’1 de juliol

Andorra Telecom duplica les dades mòbilsFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Andorra Telecom duplicarà aquest estiu les dades incloses en la telefonia mòbil de contracte. Les tarifes que podran gaudir d’aquesta promoció són les XS i superiors, de manera que només en quedarà exclosa l’XXS, ja que no inclou dades.

Per la seva banda, les tarifes de mòbil del paquet Internet + mòbil veuran augmentades les dades en deu gigues en el mòbil principal, que poden ser compartides amb els mòbils secundaris que tingui vinculats.

Aquells usuaris la tarifa dels quals els permeti fer ús de les dades en roaming disposaran del doble de dades, i la meitat les podran utilitzar a l’estranger. I per als usuaris que tinguin dades nacionals, disposaran també del doble de gigues per utilitzar estant a Andorra.

Carles Casadevall, portaveu de la companyia, va explicar en un comunicat que aquesta promoció vol ajudar que l’estiu sigui el més agradable possible per a tothom. “Amb totes les particularitats que hem tingut aquest any, volem contribuir que els nostres clients passin un estiu el més tranquil possible i puguin fer un ús del mòbil tant a Andorra, com a Espanya, França o Portugal sense haver de preocupar-se per les dades incloses”. Aquesta promoció s’activarà automàticament per a tots els usuaris a partir de l’1 de juliol.

Cal recordar que l’any passat també es va decidir duplicar les dades mòbils, tot i que a diferència d’enguany, els beneficiats eren els que tenien contractada la tarifa M o superior. A més, Andorra Telecom ha decidit que hi hagi altres beneficis per la pandèmia de la Covid-19. Un dels més rellevants és que va decidir augmentar la xarxa de dades davant l’increment del consum durant el confinament i també es va decidir activar excepcionalment el paquet Movistar+ Total Plus sense cost addicional per a tots els usuaris del servei de televisió el 14 de març passat, per ampliar l’oferta d’oci.

Amb tot això, fa uns dies la companyia va anunciar que vista la bona acceptació que han tingut els canals de cinema en els darrers mesos, va decidir engegar una promoció d’estiu amb un descompte del 50 per cent sobre el preu del paquet Cine durant els mesos de juny, juliol i agost.

tracking