Enxampades dues xarxes de venda il·legal de medicaments amb comptes a Andorra

La policia nacional espanyola ha realitzat 17 escorcolls a diferents ciutats i ha interceptat més de 70.000 pastilles i gels contra la disfunció erèctil i drogues

La policia espanyola deté un home amb pornografia infantil a la SeuArxiu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La policia nacional espanyola ha desmantellat dues organitzacions que venien idistribuïenil·legalment medicaments a Espanya i que tenien comptes bancaris a Andorra. El cos de seguretat ha detingut 33 persones que operaven amb mitjans tecnològics avançats i aconseguien beneficis que superaven els 3 milions d'euros, els quals blanquejaven a través de la compra de moneda virtual o traslladant els diners a altres països, com Andorra o Xipre, que intentaven emmascarar com a guanys lícits. La policia ha realitzat 17 escorcolls a diferents ciutats espanyoles i ha interceptat més de 70.000 pastilles i gels contra la disfunció erèctil, així com drogues comMDMA, cocaïna o'popper', articles informàtics i joies de gran valor, entre altres.

Les dues xarxes utilitzaven aplicacions de missatgeria instantània encriptades,connexionsVPN per dificultar el rastreig de la seva localització i allotjaven les pàgines web de farmàcies virtuals en servidorssituatsa països fora de lajurisdiccióeuropea o americana. La investigació a les dues xarxes, que compraven material a l'Índia a baix preu i el venien a un de molt més alt, va començar el maig de l'any passat, quan els agents van detectar activitats d'aquests portals web per a la venda de medicaments per tota Espanya.

tracking