reportatge

L'Andorra més transsexual

La Miss transsexual Espanya 2019, Michelle Relayze, visitarà Andorra per protagonitzar el Dia de l’orgull gai, que se celebra dissabte.

L'Andorra més transsexual

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La celebració del Dia de l’orgull gai al Principat aquest any tindrà com a convidada especial i padrina Michelle Relayze, Miss transsexual Espanya 2019, que llegirà un manifest de suport al col·lectiu dissabte vinent. Amb motiu de la seva visita i la celebració de la diada, la pizzeria Primavera durà a terme un sopar-espectacle obert a tothom que també comptarà amb la seva presència.

D’altra banda, malgrat haver estat treballant des del febrer per dur a terme una sèrie de reivindicacions pel Dia internacional de l’orgull LGTBIQ+, la pandèmia pel coronavirus va aturar tots els preparatius. Finalment, però, Diversand ha pogut organitzar a última hora algunes accions per celebrar la diada a Andorra, que tindrà lloc diumenge 28 de juny. L’acte central serà una concentració a les 12 hores a la plaça del Poble, en la qual s’hauran de dur les mascaretes i respectar les distàncies mínimes de seguretat. “No tenim previsió que vingui molta gent, així que en aquest sentit no creiem que hi hagi cap problema, tot i que es respectaran les mesures decretades per Govern”, assegura la presidenta de Diversand, Rocío Soler.

A banda dels dos actes del cap de setmana, el ministeri d’Afers Socials, Habitatge i Joventut i la secretaria Estat d’Igualtat i Participació Ciutadana, juntament amb l’associació Diversand, han organitzat enguany una campanya de sensibilització per celebrar la diada gai. El Govern ha difós a través de les xarxes socials un vídeo musical que ha elaborat amb Diversand per donar visibilitat i fomentar la tolerància social i la igualtat efectiva. En l’audiovisual es visualitzen les paraules amor, igualtat, comunitat, respecte, empatia, diversitat i llibertat.

L'Andorra més transsexual

tracking