El PS demana a Govern d'ampliar els detalls respecte a la contractació de Toti Garcia

El PS demana a Govern d'ampliar els detalls respecte a la contractació de Toti GarciaPS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El grup parlamentari socialdemòcrata va entrar a tràmit ahir dues preguntes orals a Govern. La primera fa referència a la contractació directa de Toti Garcia i la seva empresa, A2 Security, en matèria d’assessorament d’inversió estrangera. En aquest sentit, el PS va demanar més detalls a l’executiu perquè especifiqui en què consisteixen els treballs i serveis pels quals se l’ha contractat. A més, els socialdemòcrates també van preguntar sobre com s’avaluarà l’assoliment dels objectius perseguits. “Amb anterioritat s’havia rumorejat la contractació de l’empresa per qüestions de seguretat. Volem saber com és que ara se la contracta per qüestions de relacions públiques", va comentar el conseller general del PS, Jordi Font. Cal recordar que l’import pel qual se’l va contractar és de 21.250 euros per uns serveis que efectuarà entre el juny i el 31 de desembre.

L’acord amb Estañol

Per altra banda, els socialdemòcrates van demanar pel conveni amb l’exnotari Josep Estañol per la cessió dels instruments notarials digitalitzats, el qual consideren “del tot innecessari”. El conseller del PS Joaquim Miró va assenyalar que “la propietat d’aquests protocols ja era de l’Estat i la llei obliga al seu lliurament, doncs són documents de titularitat pública”. Per aquest motiu, el PS vol conèixer els motius que han dut el Govern a signar un conveni per obtenir una informació que legalment ja era de la seva propietat.

En darrer lloc, els socialdemòcrates també van demanar si l’executiu té la intenció de satisfer alguna quantitat en aplicació de l’esmentat conveni i per què Govern s’ha autoimposat l’assumpció de certes obligacions en aplicació del conveni.

tracking