pandèmia mundial

Les 143 proves TMA fetes a les escoles donen negatiu

El ministeri de Salut ha realitzat el cribratge a docents i alumnes dels tres sistemes educatius i només s'ha detectat el resultat positiu de l'estudiant de 4t d'ESO del María Moliner

Hospital Nostra Senyora de Meritxell

Hospital Nostra Senyora de MeritxellFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El ministeri de Salut ha realitzat un total de 144 proves TMA a escoles dels tres sistemes educatius, de les quals 81 han estat a docents i 63 a alumnes. Tots els professors han donat negatiu i en el cas dels estudiants l'únic resultat positiu que s'ha detectat ha estat el de l'alumna de 4t d'ESO del María Moliner.

Pel que fa a l'actualització de les dades epidemiològiques, dos residents de Salita que estaven ingressats a l'hospital per la Covid-19 han rebut l'alta mèdica i han pogut abandonar el centre sanitari, segons ha informat Govern. En aquest sentit, les xifres de les darreres 24 hores no presenten cap variació respecte a ahir, amb un total de 855 casos totals detectats. Actualment, hi ha 11 persones amb la malaltia, 52 defuncions i 792 recuperades, ja que els interns de la residència situada a Escaldes havien donat negatiu fa pocs dies tot i seguien ingressades a l'hospital. Els professionals de la salut segueixen amb dos sanitaris que pateixen coronavirus.

tracking