Pandèmia mundial

Un padrí de Salita mor per coronavirus

La defunció de l'home de 95 anys es produeix en una jornada amb un nou contagi

Domus Salita

Domus SalitaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un padrí de 95 anys resident a Salita ha mort víctima de coronavirus i es converteix en l'òbit número 52 de l'epidèmia al Principat, segons ha informat Salut, que no registrava cap defunció des del 16 de maig, just fa un mes. El difunt estava ingressat al centre hospitalari abans del cribratge a la residència que es va fer pel rebrot detectat fa dues setmanes.

El ministeri ha registrat un nou contagi en les últimes hores d'un professional sanitari que ha estat identificat en les proves TMA que periòdicament es fan als centres sociosanitaris, segons ha especificat Salut. Aquest positiu eleva el total d'afectats al país a 854 persones i a dos el dels malalts actius entre el personal d'atenció mèdica. El global de pacients amb la infecció en aquest moment es manté en 13 persones, sense cap nova recuperació, i set persones ingressades a planta a l'hospital.

Salut ha rebut avui el resultat de 133 proves de diagnòstic de les quals 130 han estat negatives i tres positives, el nou cas i dos malalts que encara no han negativitzat el virus.

tracking