pandèmia mundial

Espanya no registra cap defunció de Covid-19 per segon dia consecutiu

L’Estat manté la xifra total d’òbits en 27.127 i el nombre de positius confirmats, amb uns 240.000

Espanya no registra cap defunció de Covid-19 per segon dia consecutiu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El ministeri de Sanitat espanyol ahir no va registrar cap mort per coronavirus a tot l’Estat per segon dia consecutiu i manté el total de defuncions en 27.127. Segons les dades del ministeri, que continua validant les xifres per corregir les sèries històriques, hi ha hagut 34 decessos en els últims set dies, nou dels quals a Catalunya i sis a Castella i Lleó. En relació amb el nombre de positius confirmats, Sanitat els xifra en 239.932, 304 més que dilluns.

D’aquests, 73 s’han produït a Madrid, 17 a Catalunya i 12 a Andalusia. En els últims set dies, hi ha hagut 243 hospitalitzacions i 11 ingressos en unitats de cures intensives a tot Espanya.

Segons l’últim informe del ministeri de Sanitat espanyol, hi ha hagut 2.589 diagnosticats a tot l’Estat durant els últims set dies i 6.264 en els darrers catorze. Amb inici de símptomes durant l’última setmana, n’hi ha hagut 247, i 955 han començat a tenir símptomes en els darrers 14 dies.

A Catalunya, el total de positius confirmats per proves se situa en 59.035, 17 dels quals diagnosticats el dia previ. 2.475 en els últims 14 dies i 896, en l’última setmana. En relació amb la data d’inici de símptomes, 77 els han començat a tenir durant els darrers set dies, i 332, en els últims 14.

Madrid és la comunitat amb més nous diagnosticats el dia previ (73) i Andalusia la tercera, amb dotze. Hi ha quatre comunitats sense cap cas nou confirmat el dia anterior i n’hi ha deu més amb menys de cinc casos.

Pel que fa a les defuncions, Catalunya acumula des que va començar la pandèmia 5.587 morts, nou de les quals durant l’última setmana. A Castella i Lleó n’hi ha hagut sis i hi ha vuit comunitats que no ha registrat cap decés en els últims set dies.

En relació amb els ingressos a la unitat de cures intensives (UCI), des que va començar la pandèmia s’han registrat un total d’11.413, onze dels quals durant l’última setmana. D’aquests darrers, quatre s’han produït a Castella-la Manxa i tres a Castella i Lleó. Per contra, hi ha tretze comunitats que no han registrat cap altre ingrés a la unitat.

Pel que fa a les hospitalitzacions, des que va començar la pandèmia, n’hi ha hagut un total de 123.974, amb 243 durant l’última setmana. D’aquestes, la majoria s’han produït a la comunitat de Madrid, amb 73, i a Catalunya i Castella i Lleó, amb trenta-vuit cadascuna. Castella-la Manxa n’ha registrat vint, l’Aragó, dotze, i Andalusia, deu.

tracking