Infraestructures

Adjudicats prop de 400.000 euros en mobiliari per a la nova Seu de la Justícia

El concurs per l'adquisició del material per equipar el nou edifici ha quedat parcialment desert i només s'ha atorgat dos dels quinze lots

Senyalitzar la nova seu de la Justícia costarà 68.000 eurosFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Govern ha adjudicat prop de 400.000 euros en mobiliari per a la nova Seu de la Justícia. Tal i com publica el butlletí d'avui del BOPA, es destinaran 78.854 euros a l'empresa Gil Mobiliari i 312.977 euros a Ofijet pel subministrament de part del material que es va demanar en el plec de bases del concurs d'adquisició de material. Les dues empreses del país tenen un termini d'execució de sis setmanes per equipar el nou edifici, que està a punt a falta del mobiliari i el trasllat. La intenció és obrir després de l'estiu, tal com va assenyalar fa unes setmanes el president del Consell Superior de la Justícia, Enric Casadevall.

Amb tot, aquesta partida de prop de 400.000 euros correspon a dos dels quinze lots que preveia el concurs per equipar la nova Seu de la Justícia. Els tretze lots restants han quedat deserts en el concurs, per la qual cosa encara faltarà una part important de l'equipament de l'edifici.

tracking