ACTUALITZACIÓ SANITÀRIA

Tres dies de dol nacional en record de les víctimes de la Covid-19

Tres dies de dol nacional en record de les víctimes de la Covid-19Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Govern va decretar ahir tres dies de dol nacional entre l’1 i el 3 de juny a conseqüència de les víctimes del coronavirus. D’aquesta manera, es realitzarà un reconeixement a la memòria de les víctimes de la pandèmia i a les seves famílies, les quals han sofert una pèrdua en unes circumstàncies d’aïllament que els ha impossibilitat l’acomiadament. Per aquest motiu, durant aquest període de dol se suspendrà la celebració dels actes oficials i de caràcter festiu. Les banderes oficials situades a l’exterior dels edificis romandran, durant els tres dies, a mig pal i les banderes interiors lluiran un crespó negre.

D’altra banda, ahir es va registrar un nou positiu de coronavirus al país, un fet que eleva la xifra de casos totals fins a 764. Respecte a l’actualització sanitària, ahir es van detectar 29 malalts en actiu –dos menys– i 684 persones ja s’han recuperat del virus –tres més–. Així mateix, el nombre de defuncions es va mantenir en 51, una xifra que segueix estabilitzada des del 16 de maig passat.

Per la seva banda, a l’hospital Nostra Senyora de Meritxell continuen ingressats quatre pacients a planta. Paral·lelament, el personal sanitari va celebrar l’alta mèdica d’un professional en les darreres 24 hores, de manera que només queden sis infectats. A més, roman el membre d’un cos especial amb el virus. Finalment, Salut va rebre ahir els resultats de 237 proves PCR, de les quals 5 van donar positiu i 232, negatiu.

tracking