x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Successos

Curses de cotxes i conduccions temeràries

La policia ha informat que ha rebut "nombrosos" avisos de ciutadans per conductes incorrectes al volant
El vehicle va quedar bolcat al marge de la carretera

El vehicle va quedar bolcat al marge de la carretera

El vehicle va quedar bolcat al marge de la carretera

Twitter Policia
Actualitzada 30/05/2020 a les 15:58
La policia ha anunciat que ha rebut "nombrosos avisos per curses i conduccions temeràries" de ciutadans que alerten el cos de conductes perilloses al volant. La informació facilitada pel cos de seguretat a través de Twitter indica que "abans de la Covid-19 gairebé no es produien aquests fets" i alerta que l'actuació dels agents és la mateixa tant si el conductor porta "un Porsche o un Dacia" i adverteix que l'actuació es fa "si poses en perill a la resta d'usuaris, et sancionarem i t'arrisques a conseqüències penals".
L'alerta de la policia ha arribat després que els agents haguessin intervingut ahir quan faltaven dos quarts per a la mitjanit en un accident que es va produir a la zona de la Rabassa pel bolc d'un vehicle que es va saldar sense ferits i danys materials. El sinistre no va comportar cap detenció però des del cos de seguretat s'ha apuntat aquest matí a les xarxes socials a un possible excés de velocitat ja que la imatge s'ha acompanyat amb el missatge: "les nostres carreteres no són cap circuit. Fer curses pot sortir molt car, i la sanció és el menys important" i hi afegeix una crida a la prudència amb la petició de "no et posis en perill".

El cos de seguretat ha informat que l'accident es va produir en sortir el turisme, marca BMW, de la via i quedar bolcat al marge de la carretera. Al lloc dels fets hi havia un altre vehicle que no es va veure implicat en el sinistre i no hi va haver d'intervenir cap servei sanitari.
Veure’n més
15
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts