x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Pandèmia mundial

L'hospital no té cap malalt de Covid-19 a l'UCI

Una de les entrades a l'hospital Nostra Senyora de Meritxell.

L'hospital

Una de les entrades a l'hospital Nostra Senyora de Meritxell.

Fernando Galindo
Actualitzada 27/05/2020 a les 06:56
El ministeri de Salut va informar que en aquests moments no hi ha persones amb coronavirus a la unitat de cures intensives (UCI) de l’hospital. El ministre Joan Martínez Benazet va explicar que ahir encara hi havia una persona ingressada a la unitat, sense ventilació mecànica i donant negatiu a dues proves PCR. D’aquesta manera, el ministre va assegurar que en les pròximes hores podria ser traslladat a planta, on a hores d’ara encara hi ha ingressades set persones més, de les quals cinc procedeixen d’El Cedre i es troben a la fase final de la malaltia.
Pel que fa a la resta de dades epidemiològiques, els casos es mantenen estables en 763, dels quals 36 estan actius, amb 9 sanitaris i un dels cossos especials. També el ministre va informar que el nombre de morts es manté en 51.

Pel que fa a les dades del cribratge massiu, el titular de Salut va indicar que en aquesta segona ronda, que acaba avui, consten un total de 61.042 tests realitzats, que sumats als de la primera ja són 129.000. Amb això, Martínez Benazet va informar que els resultats dels primers 41.797 tests d’aquest segon cribratge mostren que el 9% de la població ha generat anticossos, un percentatge que s’eleva a l’11 per cent si es té en compte el personal sanitari.
Etiquetes
Relacionades
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts